Sauzen van wanden en plafonds

Het schilderen van wanden of plafonds,  ook wel sauswerk genoemd, is een vakmatig onderdeel van de stukadoor.  Bekend  met elke ondergrond en gewend om grote vlakken te doen, kunnen wij uw wanden en plafonds zeer snel weer als nieuw krijgen.
 Ook ruimten waar veel gerookt is of de muren en/of wanden verkleurd zijn door normaal woonvuil of lekkagevlekken, zijn met het gebruik van de juiste isolatiemiddelen absoluut geen probleem.

De prijs van het sauswerk is afhankelijk van o. a. de kleur, het aantal kleuren, de oppervlakten, het afplakwerk, de ondergrond en eventueel het vooraf isoleren.

Wij verzorgen uiteraard ook de voorbereidende werkzaamheden zoals reparaties van beschadigingen, het repareren en/of kitten van scheuren en dergelijke.

Extra service is het verwijderen van lampen en overige op de te behandelen wand- en plafonddelen, inclusief het terugplaatsen.

Zoals u hier leest hoeft u zelf dus weinig voor te bereiden, wij verplaatsen zelfs uw meubels indien u daar niet de mogelijkheid voor heeft.  Ook hebben wij een eigen opslag om tijdelijk uw meubels droog en veilig op te slaan.

Contact

Leenders Leusden
Doornseweg 33
3832 RM Leusden
email: info@leenders-leusden.nl
tel. 06 53 36 14 67 / 033 46 30 511
Kvk: 32 13 76 34
BTW nr. NL 1688 235 00 B01