Spackspuitwerk

Bent u op zoek naar een mooie duurzame afwerking die snel kan worden aangebracht? Dan is spackspuitwerk de oplossing.
Spackspuitwerk is een gespoten witte* sierpleister op basis van kwartsmeel. Het is veelal bekend bij bewoners van nieuwbouwwoningen, aangezien de plafonds bij deze woningen meestal zijn afgewerkt met spackspuitwerk.

Wij brengen een nieuwe laag aan, maar ook kunnen wij uw bestaande gespoten plafonds en wanden snel  onzichtbaar repareren door onze jarenlange ervaring.  Het herstellen van scheuren en vlekken is een vak apart. Dit vak verstaan wij als geen ander.  Wij komen ook voor één m2.

U vraagt zich misschien af: "Geeft dat niet veel stof en dergelijke in huis?" Ons antwoord: Nee! Omdat wij alles heel erg goed afplakken met de nieuwste afplakmiddelen en door de juiste manier van werken en van spuiten blijft het stof  binnen de afgeplakte gedeelten. Tevens leveren wij altijd de afgewerkte ruimten stofvrij op.

Sauzen van spackgespoten plafonds
Het sauzen van spackgespoten plafonds of wanden is niet het makkelijkste werk. Bent u niet bekend met het sauzen van (spackgespoten) wanden en/of plafonds, dan zijn wij er om u te helpen.

Klik voor meer informatie op de kop sauswerk.

Spackspuitwerk is zeer betaalbaar, kan snel worden aangebracht en is in verschillende korreldikten leverbaar.

* spackspuitwerk is eventueel ook in de meeste lichte kleuren leverbaar.

Contact

Leenders Leusden
Doornseweg 33
3832 RM Leusden
email: info@leenders-leusden.nl
tel. 06 53 36 14 67 / 033 46 30 511
Kvk: 32 13 76 34
BTW nr. NL 1688 235 00 B01